Narcissist-testen

Test din eks (dig selv, din partner, chef, hund eller kat), og se, hvor dominerende de mørke træk er.
Når du har indtastet værdierne for de 9 mørke træk, kan du se scoren i bunden af siden. Jo højere score, jo mere 'syg i roen'.
Vi har givet en indikation for niveauet, ved at nævne et eksempel på scoren. Bemærk: Narcissisme er et markant, gentagende mønster.
0 - 1 = Helt normal.
2 - 3 = Røvhul on/off.
4 - 5 = Markant røvhul.
6 - 7 = Ubehageligt røvhul.
8 - 9 = Ekstremt røvhul.
10 = Raket-Madsen-type.
PS: narcissist.dk bruger ikke cookies til at huske dine valg, og det er kun dig, der kan se resultatet af dine svar. Når du lukker browser-vinduet igen, så forsvinder alle dine svar.
0
Egoisme: Overdreven optagethed af egen fordel på bekostning af andre og fællesskabet.

1'er: Snupper den sidste kage på kontoret, mens ingen kigger. 3'er: Dukker uanmeldt op til en fest uden at være inviteret, og har selvfølgelig ikke gave med, for det ku' jo ikke nås, når man nu ikke var inviteret. 6-7'er: Snupper bilen på arbejde, selvom kæresten må cykle i slud og regn med de to unger.
0
Mereværdsfølelse: Gennemgående holdning om at man er bedre end andre og fortjener bedre behandling.

2'er: Spurter forbi de andre for at komme først, når Netto åbner en kasse til, og tænker, at det er kun rimeligt – de andre i køerne har jo masser af tid. 3'er: Snupper den sidste kage på kontoret – igen – man har vel privilegier, når man er meget dygtigere end de andre. 6'er: Andre fatter ikke, at deres program altid er sekundært, og må vige på grund af muligheden for noget mere spændende, især forældremøder. 7'er: Afleverer altid barnet for sent efter samvær og ferie, for det er klart, at andres planer er sekundære og irrelevante.
0
Selvpromovering: Ønske om at forøge og synliggøre egen status i sociale og økonomiske sammenhænge.

1'er: Trækker ærmerne op for at flashe med sit nye ur eller taler om en gammel ferie i nutid. 7'er: Bruger enhver lejlighed til at inddrage egne erfaring og fortælle om egne bedrifter, også selvom det ikke er relevant. 8'er: Dyrker kunsten', at fremstå positiv og samtidig nedgøre en anden, i den samme sætning.
0
Skruppelløshed: Generel tendens til at være samvittighedsløs og uden moralske kvaler.

1'er: Kan godt finde på at gå over for rødt, hvis der ikke er nogen biler og betjente i nærheden. 6'er: Tilbageholder børnebidrag, for lige at markere magtbalancen i forholdet. 8'er: Beholder andres ting og ejendele, og nyder, at have noget, de gerne vil have. 9'er: Stjæler arven fra sin familie.
0
Ondsindethed: Destruktivitet og vilje til at påføre andre skade – også selvom det går ud over en selv.

5'er: Afleverer lille Muggi med lort i bleen, selvom det lugter under hele køreturene Siger ikke noget, og man kan altid fortælle, at man var forkølet.
0
Sadisme: Ønske om at tilføje andre psykisk eller fysisk lidelse til fordel for egen fornøjelse eller behov.

1-2'er: Får en nydelse i kroppen ved at tænke på, at eks'en faldt ned af stigen og brække et lem. 7'er: Nyder at se sin eks slås med økonomien ved at tilbageholde børnebidrag, opsparing, ejendele og barn efter samvær.
0
Machiavellisme: Manipulerende, afstumpet holdning om at målet helliger midlet.

1'er: Snyder lidt i Wordfeud, fordi det gør de andre nok også. 6-7'er: Lyver i Familieretten så vandet driver for at få sin vilje mht. børnene. 9'er: Målet helliger midlet, så du kører psykisk terror på din eks, så eks'en får en psykose. Så kan de lære, hvem der bestemmer!
0
Narcissisme: Overdreven selvoptagethed, tendens til selvophøjelse og et ekstremt behov for opmærksomhed fra andre.

1'er: Bruger en 1,5 på badeværelse for at gøre sig klar til festen, og klarer fint, at andre derfor er ved at tisse i bukserne – ps: helt normalt for teenagere. 6'er: Lader kæresten blive hjemme med børnene, selvom det er kærestens første friaften i 100 år. Når man har mulighed for at få VIP-billetter med gratis fadbamser i Loungen, må kærestens friaften selvfølgelig vige! 7'er: Når kæresten har friaften gælder det om at komme så sent hjem, at det er umuligt at få arrangeret noget med nogen. 9'er: Kæresten har slet ikke brug for en friaften. Det er jo derfor hun er valgt som kæreste.
0
Psykopati: Mangel på empati, selvkontrol og impulsivitet.

2'er: Du afleverer jeres fælles barn præcis 24 minutter for sent til eller fra samvær, for at markere, at det er dig, der bestemmer, og fordi det føles godt at have magten til det. 10'er: Du inviterer en interesseret ned i din ubåd med bagtanker.
[psy]
( ( ( [ego] + [mac] + [mer] + [ond] + [sel] + [nar] + [sad] + [skr] + [psy] - 0 ) * 100 ) / 90 )
Din testperson (eks eller hvem du nu måler og vejer) er ,00 % syg i roen.
( ( ( [ego] + [mac] + [mer] + [ond] + [sel] + [nar] + [sad] + [skr] + [psy] - 0 ) * 100 ) / 90 )
Sådan læses scoren:

00-10 %: Lidt af en engel.
11-20 %: Helt normal roterende fis i kasketten.
21-30 %: Lidt for meget, men også positive træk.
31-40 %: Lidt af et røvhul.
41-50 %: Et røvhul m. nogle narcissistiske træk.
51-60 %: Et røvhul m. væsentlige narcissistiske træk.
61-70 %: Et stort røvhul m. stærke narcissistiske træk.
71-80 %: Full-blown narcissist.
81-90 %: Farlig narcissist.
91-100%: Ikke en type, du vil besøge i en ubåd.
PS: Tag resultatet med en gran salt. Det kræver en lægefaglig med en km-lang uddannelse, at kunne stille diagnoser.

Men derfor vi har alle naturlig – og sund – holdning til, om andre er empatiske, egoistiske eller ondskabsfulde.

Sommetider er de kedelige træk så markante, at de ikke levner tvivl… og hvis du har været sammen med en syg roe, er du også selv blevet diagnostifiseret af eks'en mange gange gennem jeres forhold, ikke?

Denne hjemmeside administreres af EnouQh.com.
Stacks Image 368

Vis alle citater 😘